Jezik: Srpski

VESTI

Exposure 5010 Series

EXPOSURE

Tokom Juna meseca počela je isporuka i prodaja uređaja nove serije, '5010'. Za sada su u prodaji pretpojačavač i mono-blokovi snage 200W. Preporučene cene su £2000 i £4550 respektivno. Više detalja o novim uređajima na strani proizvođača


Spendor A7

SPENDOR

Test najnovijeg i za sada najvećeg modela u 'A' seriji zvučnika - “Spendor A7”


Creek Evolution

CREEK

U našu radnju su ponovo stigli višestruko nagradjivani pojačavači Evolution 50A (2x55W) i 100A (2x100W). Preporučene cene su £800 odnosno £1500


Chord Electronics Étude

CHORD ELECTRONICS

Na ovogodišnjem Hi-End Show u Minhenu, ovaj sjajni proizvodjač je akcenat stavio na dva nova vrhunska audio uredjaja: QUTEST D/A konverter (test ste imali priliku da pročitate) kao i novi stereo pojačavač “ÉTUDE” (2x150W).


Spendor Classic 2/3

SPENDOR

"Few speakers on the market can match the heritage of Spendor’s Classic 2/3s". Kompletan test novog modela Classic 2/3 možete pročitati ovde


Neat Iota Explorer

NEAT

Britanski časopis HiFi Choice objavio je test senzacionalnog podnostojećeg modela IOTA Explorer koji možete pročitati ovde


Chord Qutest

CHORD ELECTRONICS

Britanski časopis What HiFi objavio je test najnovijeg D/A konvertora "Qutest". Članak možete pročitati ovde


Hi Files Show 2017

HIFI SHOW

Posetite nas na tradicionalnom HiFiles HiFi Show-u koji će se održati 4-5 Novembra '17 u Holiday Inn hotelu u Beogradu.


Code X Angle

CHORD ELECTRONICS LTD

Naša firma je nedavno postala ovlašćeni distributer ovog sjajnog engleskog proizvodjača vrhunske elektronike, izuzetno popularnog kako u profesionalnom svetu, tako i medju audiofilima. Njihovi digitalno analogni konverteri, zahvaljujući jedinstvenom pristupu Chordovih inženjera, zbog svog izuzetnog kvaliteta nalaze se medju najpoželjnijim komponentama najprobirljivijih ljubitelja dobrog zvuka. Modele Mojo, 2Qute, Hugo2 i Dave možete kupiti u našoj radnji, kao i čuvena pojaćala iz njihovog asortimana.


Exposure XM7

EXPOSURE

Nedavno je britanski proizvodjač u svoj proizvodni program uvrstio MX seriju koja se sastoji iz integralnog pojačala XM5, pretpojačala XM7, mono izlaznog pojačala XM 9 i fono sekcije XM3. Ove proizvode mozete potražiti u našoj radnji.


HFC 334 Spendor

SPENDOR

Novi proizvodi iz A serije, A2 i A4 su dostupni na našem tržištu. Tu su i modeli za multi-kanalnu reprodukciju A1C i A1W. Svojim kvalitetom za kratko vreme, ovi modeli su širom sveta brzo pronašli put do srca pravih ljubitelja verne reprodukcije zvuka.

Model A4 je dobio nagradu za najbolje podnostojeće zvučnike 2017 u klasi preko 2000 funti.u najčitanijem britanskom časopisu “What Hifi”

Nedavno je na najvećem Hi Fi sajmu u Aziji u Hong Kongu, Spendor promovisao novu Classic seriju. Izvrsene su izmene kako u vizuelnom tako i u zvučnom domenu. Poštovaoci ovog brenda, na manifestacijama u Hong Kongu i Tokiju, slozili su se da je nova Classic serija u svakom pogledu bolja od dosadašnje i da ce predstavljati hit u godinama pred nama.


International audio show tokyo 2017

TRIODE CORP. JAPAN

Jedan od vodecih japanskih proizvodjača audio elektronike Triode Corp. nastupio je na sajmu u Tokiju.

U postavci su bili Statement predpojačalo, mono-blokovi TRX M845 i Kronos gramofon i Spendor SP200 zvučne kutije. Ukupna vrednost sistema premašila je cifru od 100.000 EUR.

Nekoliko fotografija sa izložbe možete videti ovde

International audio show tokyo 2017 International audio show tokyo 2017

Iota Alpha 0808

NEAT ACOUSTICS

Nagrada najboljih podnostojecih zvucnika u klasi 1200-2000 funti dodeljena je modelu Iota Alpha.


REL-212SE

Novo u ponudi - REL

Od 15 maja tekuće godine Av Impuls je počeo saradnju sa britanskom firmom REL Acoustics LTD, najboljim proizvođačem sub-bass sistema. U trenutnoj ponudi su modeli serije T i S.


Digitalno analogni konverter M2Tech

M2Tech Evo DAC Two

Poznati italijanski proizvođač M2Tech izbacio je na tržište dva modela USB digitalno-analognih konvertora Evo DAC Two i Evo DAC Two Plus. Prvi je koncipiran na Sabre čipu ESS 9010 K2M, a drugi na Sabre čipu ESS 9018K2M. Oba konvertora su unapređena brojnim novim mogućnostima koja ih izdižu u odnosu na konkurentske proizvode. Dodavanjem drugih EVO komponenata, vlasnici će biti u prilici da grade pravi high-end konvertor. Kod nas će se pojaviti u prodaji oko 25. decembra.


Spec rsa m3ex

SPEC RSA M3EX

Recenzent američkog online magazina "Positive Feedback" Jeff Day za najbolje pojačalo za tekuću godinu izabrao je integralno pojačalo Spec RSA M3EX.

Pogledajte sertifikat.


Spec rsa m3ex

HEGEL HD30

Online magazin "High fidelity" proglasilo je najbolje komponente za 2015. godinu. Iako se tek nedavno pojavio u prodaji ovaj DAC-strimer nije bilo moguće zaobići u dodeli nagrada. Još jedna vrhunska komponenta sjajne norveške kompanije. Više o ovom možete proćitati ovde.


Spec rsa 901ex

SPEC RSP 901EX

Online magazin "High fidelity" proglasilo je najbolje komponente za 2015 godinu. Specijalnu nagradu je dobio procesor zvuka mlade japanske kompanije SPEC RSP 901EX. Ovo je redak primer proizvoda da poboljšava audio reprodukciju svakog sistema. Pročitajte više.


HifiMan edition x

Hifiman EditionX

Proizvodjač po mnogima najboljih slušalica na svetu HE 1000, izbaciće uskoro u prodaju novi model EditionX, koji će pozajmiti istu tehnologiju primenjenu kod slavnog prethodnika. EditionX će biti visoke osetljivosti, i na taj način značajno proširiti listu odgovarajućih pojačala za njih. Preporučena cena novog modela biće 1700 EUR.


Hegel HD30

Hegel HD30

Novi DAC i strimer poznatog norveškog proizvodjača vrhunskih audio uredjaja, dobio je izuzentnu ocenu u testu online magazina "High Fidelity". Kompletan tekst možete pročitati ovde.


Hegel H160

HEGEL H160

Integralno pojačalo norveške kompanije "Hegel" dobilo je godišnju nagradu EISA kao najbolji proizvod u svojoj klasi za 2015. godinu. Dodjite i poslušajte zbog čega.


Pro-Ject Carbon RPM 3

ProJect RPM 3 Carbon

Najnoviji gramofon iz RPM serije dobio je prestižnu nagradu "EISA" (European Imaging and Sound Association) za njbolji gramofon u 2015. godini.


Spendor A6R

Spendor A6R i Project Essential II

Britanski magazin "What HiFi" objavio je dobtnike godišnjih nagrada u svim kategorijama. ProJect Essential II izabran je za najbolji gramofon 2015.godine u kategoriji do 400 GBP, dok je za najbolje podnostojeće zvučnike u kategoriji preko 1200 GBP, drugu godinu za redom osvojio Spendor A6R. Pogledajte tekst.


M2Tech Hi Face Evo Out

M2Tech Nova serija uređaja

Uskoro bi na tržistu trebalo da se pojavi nova M2Tech EVO2 serija digitalnih uredjaja. Od septembra u prodavnicama će se pojaviti: EVO2 Hiface(DSD) , EVO2 Clock i EVO2 Supply, a nešto kasnije pridružiće im se i EVO2 DAC. EVO2 DAC i ovoga puta će imati u sebi USB ulaz, i sposobnost reprodukcije DSD audio fajlova. EVO2 Supply koncepcijski će biti sličan Van den Graaf-u, što znači da proizvođač napušta prvobitnu zamisao o baterijskom napajanju. Napominjemo da se ovde ne radi o kozmetičkim izmena, već o suštinski unapređenim proizvodima. Preporučene cene za EVO2 Hiface i EVO2 Clock bice po 600 EUR, dok će se EVO2 Supply prodavati po ceni od 500EUR. Cena EVO2 DAC-a biće naknadno određena.


Hegel H160

Hegel H160

Magazin „The Absolute Sounds“. objavio je najnoviji test integralnog pojačala Hegel H160.
Kompletan tekst možete pročitati ovde.


ProJect RPM 9 Carbon

ProJect RPM 9 Carbon

Premijerni test gramofona ProJect RPM 9 Carbon, objavljen je u magazinu „The Absolute Sounds“.
Kompletan tekst možete pročitati ovde.


ProJect Extension 10

ProJect 10 Evolution

Prikaz gramofona ProJect Xtension 10 Evolution, objavljen je u online reviji „Digital Audio Review”
Kompletan tekst možete pročitati ovde.


RSP 901EX

RSP 901 - TEST

Test procesora Spec RSP 901 objavljen je u reviji „High Fidelity“
Kompletan tekst možete pročitati ovde.


HiFiMan-HE1000

Hifiman HE-1000 - TEST

Premijerno izdanje testa najboljih slušalica na svetu Hifiman HE-1000, objavila je online revija „Digital Audio Review“
Kompletan tekst možete pročitati ovde.


Creek Evolution 100A

Creek Evolution 100A

Stereophile je objavio prikaz najnovijeg integralnog pojačavača Creek Evolution 100A.
Kompletan tekst možete pročitati ovde.


Spec RSA F33

Fidelity magazin - Spec RSA F33

Norveški magazin "Fidelity" objavio je test integralnog pojačavača SPEC RSA F33. "Spec RSA F33EX is the best integrated amplifier I to date have heard. Maybe the best I've heard anyway technology, size and price. At least in this house."
Kompletan prikaz ovog fenomenalnog pojačala možete naći ovde.


Audience AU24 SE USB

Au24 SE USB kablovi

USB kabl AU24SE američkog proizvođača "Audience" testiran je u magazinu "The Absolute Sounds", a celokupan tekst možete naći ovde.


Beyond Frontiers Audio u Minhenu

Beyond Frontiers Audio (BFA) u Minhenu

Izuzetno zapažen nastup na ovogodišnjem High-End Show-u u Minhenu, imala je srpska firma Beyond Frontiers Audio (BFA), koja je nastupala sa kultnim nemačkim proizvođačem zvučnika Zellaton. Sistem su činili BFA balansni DAC i mono-blokovi 600W (cene još nisu utvrđene) i Zelalton Reference II kutije čija je cena 135000 EUR.
Po mnogim posetiocima ovo je bila najbolja prezentacija na čitavom sajmu.


ZYX Premium Diamond X - Test

Online magazin High Fidelity objavio je reviju za top model zvučnicu čuvenog japanskog proizvođača ZYX, Ω Premium Diamond X kao i fono sekciju istog proizvodjača Artisan Premium. Kompletan tekst možete pročitati ovde.


integralno pojačalO HEGEL H160

Hegel H160 - Test

Test integralnog pojačala HEGEL H160 objavljen je u američkom magazinu STEREOPHILE.
Kompletan test možete naći ovde.


Integralno pojačalo SPEC M3EX

SPEC M3EX - Test

Integralno pojačalo SPEC M3EX testirano je u američkom online magazinu POSITIVE FEEDBACK ONLINE. Da biste ga u potpunosti pročitali biće vam potrebno malo više strpljenja.
Kompletan sadržaj možete naći ovde.


Audience ClairAudient 1+1 zvučnici

ClairAudient 1+1 - Test

Fantastična revija zvučnika Audience ClairAudient 1+1 nedavno je objavljena u magazine DAGOGO.
Kompletan test možete naći ovde.